Jelena ljuta na srpske medije

Zašto se tako piše o meni, pita se srpska teniserka

16.2.2013.
17:55
VOYO logo

Iako je bezbroj puta rizikovala zdravlje Fed kupu, srpska teniserka Jelena Janković kaže da su se na nju posle otkaza meča sa Slovačkom obrušile nepravedne kritike.

- Mnogo sam razočarana zbog svega što se dešava posle Fed kupa, zbog raznih izjava u pojedinim medijima. Zar je moguće da je sve što sam uradila za reprezentaciju u proteklih 12 godina tako brzo zaboravljeno. Koliko puta sam povređena igrala za svoju zemlju i nije mi žao, ali mi je teško što se sada tako piše o meni - rekla je Jankovićeva za Sportski žurnal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona ne krije koliko joj je teško što je njena želja da se nađe na raspolaganju timu iako je povređena naišla na tako negativne reakcije.

- Ispada da je najbolje bilo da sam odmah rekla da neću da igram, umesto što sam želela da pomognem. Kako je moguće da je tako brzo sve zaboravljeno što sam uradila u reprezentaciji. Selektor me je bio pozvao da svojim iskustvom pomognem, ali i on je znao da sam povređena, da sam na terapijama još od Melburna. Ali predviđanja lekara su bila obećavajuća, tako da su postojale realne šanse da zaigram. Na žalost nije tako bilo. U petak, dan pre Fed kupa, dobila dozvolu lekara da treniram, a tada je bilo kasno - izjavila je Jelena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od kritičara koji po njoj preteruju u neobjektivnosti je Jelena Genčić.

- Stalno čitam njene negativne komentare koji prelaze granicu dobrog ukusa i postaju uvrede. Na finalu u Pragu, kada kao jedina teniserka u istoriji dobijam drugu Nagradu srce za požrvovanost u Fed kupu, gospođa Genčić kaže za mene da se tako ne igra za reprezentaciji, a ja se raspadam od povreda. Zar je normalno da u trenutku kada rizikujem zdravlje zbog Srbije, u trenutku kada mi Svetska teniska federacija odaje priznanje za požrtvovanost, ona kaže da ja zabušavam - podseća Jelena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo