dvaput zatresao mrežu / Jedvaj se 'pokopao' autogolom pa se poslije iskupio pogotkom

Image
Foto: Gladys Chai von der Laage/DPA/PIXSELL

Jedvaj je postigao autogol za vodstvo gostiju u 24. minuti, a potom je u 50. minuti donio izjednačenje Leverkusenu. A 15 minuta kasnije je zamijenjen.

30.8.2014.
18:19
Gladys Chai von der Laage/DPA/PIXSELL
VOYO logo

U 2. kolu njemačkog nogometnog prvenstva Bayer Leverkusen je na domaćem terenu pobijedio Herthu sa 4-2, a branič domaćina Tin Jedvaj dva je puta zatresao mrežu, prvo svoju, a potom i protivničku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedvaj je postigao autogol za vodstvo gostiju u 24. minuti, a potom je u 50. minuti donio izjednačenje Leverkusenu. A 15 minuta kasnije je zamijenjen. Za pobjedu Leverkusena zabili su još Emir Spahić (62), Julian Brandt (74) i Karim Bellarabi (86).

Iako je dva puta vodio, Wolfsburg je protiv Eintrachta iz Frankfurta izvukao tek remi, bilo je 2-2. Za Wolfsburg su zabili Naldo (15) i Maximilian Arnold (79), a strijelci za Eintracht bili su Takashi Inui (24) i Vaclav Kadlec (85).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Olić je igrao do 70. minute za "vukove", dok je Ivan Perišić i dalje ozlijeđen.

Hamburger je na svom stadionu doživio težak poraz od novaka u Bundesligi, momčadi Paderborna. Bio je 3-0 za goste, a Milan Badelj i Ivo Iličević odigrali su cijelu utakmicu za HSV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je Borussia iz Dortmunda u gostima svladala Augsburg sa 3-2. Gosti iz Dortmunda poveli su sa 3-0 pogocima Reusa (11), Papastathopoulosa (14) i Ramosa (78), da bi domaći u završnici smanjili preko Bobadille (82) i Matavža (90).

Večeras je derbi kola Schalke - Bayern, a u nedjelju igraju Mainz - Hanover, te Freiburg - Borussia Moenchengladbach.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo