JE LI OVO BILA NAJGORA ODLUKA U NOVIJOJ POVIJESTI BARCE? / Navijači podivljali kad su vidjeli što njihova legenda radi u dresu rivala

Image
Foto: AFP

Urugvajski napada nezaustavljiv je ove sezone u španjolskom prvenstvu

9.2.2021.
10:26
AFP
VOYO logo

Celta Vigo je uspjela zaustaviti niz od osam uzastopnih pobjeda Atletico Madrida i oteti bod odigravši 2-2 (1-1) gostujući kod vodeće momčadi španjolske La Lige na Wanda Metropolitanu. Santi Mina je u 13. minuti postigao vodeći pogodak za Celtu. Luis Suarez je donio preokret za domaću momčad. Prvo je u 45. minuti postigao izjednačujući pogodak, a u 50. minuti je najbolji strijela lige postigao i svoj 16. ovosezonski pogodak za vodstvo Atletica.

https://net.hr/sport/stigla-i-druga-strana-price-oko-odlaska-suareza-ispada-da-sam-ja-glavni-negativac-u-ovom-filmu/

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolji od Ronalda

Odmah nakon toga Opta je objavila podatak koji će zaboljeti sve u Barceloni. Naime, urugvajski napadač zabio je 16 golova u 17 nastupa za Atletico Madrid te je postao najbrži igrač La Lige u 21 stoljeću koji je došao do te brojke.Suarez je srušio rekord Cristiana Ronalda koji je u prvih 17 utakmica za Real u sezoni 2009./2010. postigao 15 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovaj način još je jednom pokazao RonalduKoemanu da je bio u krivu što ga se ljetos odlučio olako riješiti. Pogotovo što Suarez svojim golovima vodi Atletico prema naslovu prvaka. Zbog toga nije ni čudno što je Lionel Messi bjesnio kada je klub odlučio potjerati njegovog prijatelja i kako se sada pokazuje s razlogom. Ovo bi se moglo pokazati kao jedna od najbizarnijih odluka kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak je riječ o napadaču koji je u samo šest sezona za Barcu dao 198 golova. Lani kad je imao ogromnih problema s ozljedama uspio je dati 21 pogodak u 36 nastupa. Barcin potez je samo dodatno motivirao Suareza, koji uživa u dokazivanju da su pogriješili s njim. Nikada Urugvajac nije motiviraniji nego kada osjeća da je svijet protiv njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda je klub trebao poslušati Messija kada je podijelio emotivan status na Instagramu povodim odlaska Urugvajca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Zaslužili ste otkaz zbog svega što predstavljate. Luis je jedan od najvećih igrača u povijesti kluba koji je napravio velike stvari i za klub i individualno. Nije zaslužio da ga ovako potjerate. Ipak, istina je ta da me u Barceloni više ništa ne iznenađuje'', napisao je Argentinac, a onda se obratio prijatelju Suarezu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ulazeći danas u svlačionicu očekivao sam uobičajenu svakodnevicu, ali ostao sam iznenađen. Neizmjerno teško će biti ne viđati te dan za danom, kako na treninzima tako i na terenu. Silno ćeš nam nedostajati. Zajedno u momčadi smo proveli mnogo godina, bili na nebrojeno zajedničkih večera i upoznali mnoge ljude. Mnogo stvari smo proživjeli koje nikada neću zaboraviti. Bit će čudno vidjeti te u drugom dresu, a još teže suočiti se s tobom na suprotnim stranama. Zaslužio si oproštaj koji nalikuje legendi kluba. Želim ti sve najbolje u novom izazovu. Volim te puno. Vidimo se uskoro, prijatelju.''

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo