TALIJANI NAJAVLJUJU SENZACIJU, OGLASIO SE I INTER: / 'Brozovićev transfer gotova je priča'

Image
Foto: AFP, OLIVIER MORIN

Hoće li Marcelo Brozović i nakon ljetnog prijelaznog roga i dalje nositi dres Intera pitanje je na koje bi uskoro trebali dobiti odgovor.

29.8.2016.
12:31
AFP, OLIVIER MORIN
VOYO logo

Sportski direktor posrnulog talijanskog velikana Piero Ausilio jasno je poručio da će to biti slučaj. Međutim, tamošnji medije to nije spriječilo u daljnjim špekulacijama.

"Kao što sam dao do znanja da Mauro Icardi neće biti prodan, tako i sada ponavljam da Marcelo Brozović neće otići pogotovo ne u neki drugi talijanski klub. Mislim da je koristan Interu tako da će ostati s nama", rekao je Ausilio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim Gazzetta dello Sport piše kako bi Vatreni mogao završiti u Chelseaju te da bi klubovi uskoro trebali krenuti u pregovore. Napominju kako bi u suprotnom smjeru pak mogao otići Cesc Fabregas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadodaju kako bi i Juventus u posljednji tren mogao uskočiti u cijelu priču, no Beppe Marottta je navodno spreman za njega isplatiti do 25 milijuna eura dok Inter traži 30, ali također nisu voljni poslovati s direktnim rivalima.

Treba spomenuti i to da će Brozović kasniti na okupljanje reprezentacije što može biti signal da će do srijede u ponoći napustiti Inter za neki drugi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo