Janković sačuvao posao

Aktuelni šef struke crveno-belih dobio podršku Upravnog odbora kluba

4.3.2013.
22:02
VOYO logo

Čelnici Fudbalskog kluba Crvena zvezda nakon sednice koja je tralaja tri i po sata odlučili su da Aleksandar Janković ipak ostane trener crveno-belih.

Janković je posle jučerašnjeg prvenstvenog remija protiv Rada rekao da ne namerava da podnese ostavku, ali se spekulisalo da bi klub mogao da angažuje drugog stručnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sednici je bilo šest tačaka dnevnog reda, ali se najviše rapravljalo o poverenju aktuelnom šefu stručnog štaba, što je potvrdio predsednik kluba Dragan Džajić.

- Diskutovali smo o treneru Jankoviću, jer je Upravni odbor izrazio veliko nezadovoljstvo, da tako kažem, neuspehom protiv Rada i igrom koju je tim prikazao i da nije ostvaren rezultat koji je očekivan. Klub je sve učinio da se obezbede adekvatne pripreme tokom zimske pauze. Poslednje dve utakmice su pokazale da Zvezda nije na onom nivou na kojem smo očekivali da će biti, iako je tek početak prolećnog dela. Mi u ovom trenutku nećemo ništa da prelamamo "preko kolena". Za dve nedelje je reprezentativna pauza i želimo da sve odluke koje budemo donosili sada i ubuduće budu na nivou i shodno renomeu kluba kakav je Crvena zvezda - rekao je predsednik Džajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je dodao da su čelnici kluba i navijači razočarani učinkom nakon dva kola prolećnog dela Jelen Super lige, posebno zbog činjenice da su igračima obezbeđeni maksimalni uslovi za zimske pripreme.

Crvena zvezda je trenutno na drugom mestu na tabeli, sa pet bodova manje i utakmicom više od vodećeg Pratizana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo