Janković blokira Sa Pinta

Portugalac ne može da bude licenciran kao trener Zvezde sve dok se ne ozvaniči rastanak sa Aleksandrom Jankovićem

29.3.2013.
10:08
VOYO logo

Novi trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto bi mogao da sačeka na zvaničan debi na klupi srpskog vicešampiona ukoliko klub u međuvremenu zvanično ne raskine ugovor sa Aleksandrom Jankovićem.

Prema propisima Portugalac ne može da bude licenciran kao šef stručnog štaba crveno-belih sve dok se ne ozvaniči rastanak sa bivšim trenerom, nalažu propisi Fudbalskog saveza Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvezda je navodno dogovorila sporazumni raskid ugovora sa Jankovićem, ali nedostaje zvaničan potpis.

- Da bi licencirala Sa Pinta, Crvena zvezda prvo treba da preda zahtev, priloži potvrdu da poseduje potrebnu licencu, uplati taksu i dostavi potvrdu o raskidu ugovora sa bivšim trenerom. Ukoliko se to ne dogodi u petak, novi trener neće moći da vodi ekipu na meču protiv Radničkog 1923 - rekao je predsednik Trenerske organizacije Miloljub Ostojić za Novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čović: Sa Pinto na klupi u subotu

U Zvezdi uveravaju da će sve formalnosti biti završene na vreme, što je potvrdio potpredsednik kluba Nebojša Čović.

On je rekao da će obaveze prema Aleksandru Jankoviću biti izmirene i da će novi trener Sa Pinto sigurno voditi tim protiv Radničkog u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Vidim da bi neki da prave afere tamo gde ih nema, iako je situacija u klubu i tako teško. Problem sa Aleksandrom Jankovićem biće rešen tokom petka, tako da će Sa Pinto sigurno sedeti na klupi - rekao je Čović za B92.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo