HAWKSI SE OSVETILI BULLSIMA / James odveo Miami do nove pobjede

Image

Košarkaši Miami Heata svladali su na gostovanju New Jersey Netse sa 101:90, a Miami je predvodio raspoloženi LeBron James s 32 koša.

8.1.2012.
10:00
VOYO logo

Uz dobro raspoloženog LeBron Jamesa, koji je utakmicu završio sa 32 koša nakon što je 22 zabio u prvoj četvrtini, Miami Heat je u subotu navečer pobijedio New Jersey Netse 101-90 u Prudential Centru u Newarku.

James koji nije igrao zadnje dvije utakmice zbog ozljede gležnja bio je odlučujući igrač utakmice jer je uz 32 koša upisao deset skokova i sedam asistencija. Kris Humphries je među Netsima bio najučinkovitiji sa 25 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Netsi su bili slabi, imali su 10 od 33 pokušaja s linije trica. Gubeći i 22 koša u prve dvije četvrtine, New Jersey su se uspjeli približiti Heatu na 10 koševa razlike četiri minute do kraja treće četvrtine, da bi onda dvije trice za Miami - jedna Shanea Battiera i jedna Norrisa Colea - okončale njihov nalet.

Nakon što je Miami izgubio jedinu utakmicu od početka sezone od Atlanta Hawksa 2. siječnja, sada ima niz od tri pobjede i u utorak igra protiv Golden Statea. Ovo je Heatu osma uzastopna pobjeda protiv Netsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branič Heata Dwyane Wade koji ima ozlijeđeno stopalo nije igrao,a li je trener Miamija Erick Spoelstra nakon utakmice kazao da je blizu povratka na teren.

U drugoj utakmici sinoć, željni osvete zbog poraza u utorak u Chicagu, Atlanta Hawksima nije smetala činjenica da igraju treću utakmicu zaredom u tri večeri, nego su Bullsima nanijeli poraz od 109-94, prvi nakon njihovih šest uzastopnih pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atlanta (6-3) je počela utakmicu nizom od 12-1 te je stalno držala razliku, dok je Josh Smith postigao 25 pogodaka, najviše ove sezone, a Joe Johnson dodao 17 i Hawksi su okončali Chicagov niz od šest pobjeda.

Vladimir Radmanović je zamijenio ozlijeđenog Marvina Williamsa usred prve četvrtine nakon čega je zabio svojih pet trica za konačni učinak od 17 koševa. Hawksi su imali najbolji učinak sezone sinoć sa šutom od 56.6 posto. Također su zabilježili čak 16 ukradenih lopti, od kojih je Jeff Teague imao pet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezerva John Lucas je predvodio Bullse (7-2) sa 16 pogodaka dok je Derrick Rose odsjedio zadnjih 14:29 minuta utakmice. Atlanta je vodila 17 koševa u prvoj četvrtini, 18 na poluvremenu, 29 koševa u trećoj četvrtini i 27 u zadnjoj četvrtini.

Carlos Boozer je bio jedini igrač Chicaga iz prve postave koji je imao dvoznamenkasti učinak sa 12 koševa. Rose i Luol Deng su svaki postigli po osam koševa, dok su Joakim Noah i Ronnie Brewer imali po četiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo