HOBI SVJETSKOG PRVAKA / Jakov Fak skuplja boce po Sloveniji i prodaje ih u Hrvatskoj

Image
Foto: 5.biathlonworld.com

Iako je upravo zbog boljih (financijskih) uvjeta odlučio uzeti slovensku putovnicu, novi svjetski prvak u biatlonu ima neuobičajeni hobi - skuplja plastičnu ambalažu po Sloveniji koju potom prodaje u Hrvatskoj.

12.3.2012.
10:21
5.biathlonworld.com
VOYO logo

Protekli je tjedan jedan Hrvat donio puno radosti Slovencima. Jakov Fak je u njemačkom Ruhpoldingu postao svjetski prvak i glavna priča u Deželi.

U videointervjuu za 24ur.com Hrvat sa slovenskom putovnicom je izjavio kako je lijepo što ga Slovenci smatraju svojim. Njegove su ga kolege iz reprezenatcije silno nahvalile, a i komentari čitatelja su bili pozitivni. Najviše ih je dojmilo to što Jakov Fak tečno govori slovenski jezik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinarka je otkrila i neobičan 'hobi' novog svjetskog prvaka koji u Sloveniji sakuplja plastične boce, a potom ih prodaje u Hrvatskoj!

"Koliko smo zbrajali na Pokljuki, dosad sam zaradio nekih 150 eura. Nije to neki novac, ali za nekoliko ulaznica u kino - imam", nasmijao se Fak o kojem je biranim riječima govorila i istinska legenda biatlona - Ole Einar Björndalen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skoro nikad ga nisam vidio da je bio tužan. Stalno je dobre volje. Ne, nisam znao da sam njegov idol. Hvala mu za to. Stvarno je jak, odličan za svjetskim prvenstvima i olimpijskim igrama, ima dobar 'motor' i to je lijepo vidjeti", nahvalio je dečka iz Mrkoplja slavni Norvežanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo