Mamić mami navijače / Iznenađenje iz Dinama: Na Ligu prvaka za samo 250 kuna!

Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

U novoj sezoni će Dinamovi navijači svoj klub moći pratiti u domaćim i europskim utakmicama uz godišnje ulaznice za sezonu 2013./2014. po izuzetno povoljnim cijenama. od 250 do 550 kn!

8.7.2013.
14:44
Daniel Kasap/PIXSELL
VOYO logo

Kako stoji u priopćenju na klupskim stranicama, Dinamo je ove godine pripremio veliko iznenađenje za svoje navijače!

Ističući kako su cijene prilagođene vremenima u kojima živimo, u Dinamu su naglasili da su ovoga puta učinili sve kako bi godišnje ulaznice bile pristupačne svima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će ove sezone godišnja ulaznica vrijediti za sve za javnost otvorene domaće utakmice GNK Dinamo u svim natjecanjima u sezoni 2013./2014.

U novoj sezoni će brojni Dinamovi navijači svoj klub moći pratiti u domaćim i europskim utakmicama uz godišnje ulaznice za sezonu 2013./2014. po izuzetno povoljnim cijenama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tribina Sjever dolje 250kn

Tribina Istok 400kn

Tribina Zapad dolje 550kn

Prednost prilikom kupovine godišnjih ulaznica za sezonu 2013./2014. imat će vlasnici godišnjih ulaznica za prošlu sezonu pa će tako oni svoje nove ulaznice moći kupiti u pretprodaji, u utorak 9. srpnja! Ulaznice će moći kupiti na blagajni ispod zapadne tribine, od 10 do 19 sati.

Redovna prodaja godišnjih ulaznica započinje u srijedu, 10. srpnja također na blagajni ispod zapadne tribine. Prodaja godišnjih ulaznica trajat će od 10. srpnja do 29. kolovoza (zadnji dan prodaje).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godišnja ulaznica glasi na ime i prezime te nije prenosiva na drugu osobu.

Image
Foto: RTL

Svi navijači Dinama koji su ujedno i članovi modroga kluba, imat će prilikom kupovine godišnjih ulaznica za sezonu 2013/14. popust od 20%. Naravno, prilikom kupovine godišnje ulaznice za korištenje ovog popusta potrebno je predočiti važeću člansku iskaznicu Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo