SANADER S RUKOMETAŠIMA / "Izgradit ćemo Rukometni dom"

Premijer je rukometašima poručio da njihovo "srebro sjaji kao zlato", a obećao im je i novčanu nagradu za uspjeh na SP-u.

2.2.2009.
14:31
VOYO logo

ZAGREB - Dan nakon finala Svjetskog rukometnog prvenstva, premijer Ivo Sanader primio je hrvatske rukometaše, čestitao im na osvajanju srebrne medalje na SP-u rekavši kako njihovo "srebro sjaji kao zlato", te najavio izgradnju Rukometnog doma u Zagrebu.

- Ponosni smo na vas. Osvajanje srebrne medalje fantastičan je uspjeh - rekao je Sanader. Potom je naglasio da se Vlada nije oglušila na učestale pozive za izgradnju Rukometnog doma u Zagrebu, no taj je projekt stavljen na čekanje zbog izgradnje dvorana za SP.  - Nismo ga zaboravili i on će biti izgrađen u Zagrebu. Datum ne znam, ali izgradit ćemo ga i bit će to zaista dom hrvatskog rukometa - rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski rukometaši za svoj će uspjeh i osvojeno drugo mjesto na SP-u, osim čestitki, primiti i novčanu naknadu, a o njezinom će iznosu Vlada raspravljati u četvrtak. Sanader je ovu prigodu iskoristio da sa srebrnim rukometašima zapjeva i "Morsku vilu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo