IZABRAO PRAVI TRENUTAK: / Jelavić prvijencem spasio Bilićev West Ham

Image

Nikica Jelavić odlučio je postići prvijenac za West Ham u pravom trenutkul, pogotkom u 84. minuti osigurao je pobjedu momčadi Slavena Bilića protiv Wolverhampton Wanderersa 1:0 u 3. kolu FA kupa.

9.1.2016.
18:32
VOYO logo

Čekićari su imali inicijativu, ali su se Wolvesi dobro branili, sve do kraja kad im je pobjedu donio bivši hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pinto na tribini

Manchester City je bez većih problema svladao Norwich 3:0, a poraz svoje nove momčadi s tribina je gledao bivši dinamovac Ivo Pinto. Sergio Agüero zabio je za početno vodstvo u 16. minuti, Iheanacho je na 2:0 povisio u 31. minuti, dok je konačni rezultat postavio De Bruyne u 79. minuti.

https://vid.me/RUM7

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal preokrenuo protiv Sunderlanda

Sunderland je poveo protiv Arsenala, ali su Topnici na kraju slavili 3:1. Zabio je Lens u 17. minuti, uzvratio je Campbell u 25. Wengerova je momčad dvoboj riješila u zadnjih 20 minuta, kad su golove zabili Ramsey (72.) i Giroud (75.).

https://vid.me/4WfP

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dvoboju prvoligaša Southampton je kod kuće izgubio od Crystal Palacea 1:2, pobjednički gol zabio je Wilfried Zaha u 69. minuti. Newcastle, koji se bori za opstanak u Premier ligi, nadao se da će u FA kupu imati više sreće, ali poražen je kod Watforda 0:1, a gol im je zabio Troy Deeney (44).

Posljednjeplasirani sastav Premier lige Aston Villa upisao je je 16 utakmicu bez pobjede, protiv četvrtoligaša Wycombe Wanderersa odigrala je 1:1 u gostima, pa će bivši europski prvaci kasnije ovoga mjeseca na svom terenu imati priliku izboriti prolaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nottingham Forest izbacio QPR

Bez svoja dva najbolja igrača Xherdana Shaqirija i Marka Arnautovića Stoke City jedva je uspio izbaciti trećeligaša Doncaster Rovers, pobijedivši 2:1, a strijelci su bili Peter Crouch (15) i Jon Walters (57).

Dvostruki europski prvak Nottingham Forest, koji se natječe drugoj ligi, svladao je bivšeg premierligaša Queens Park Rangers sa 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo