dobra i loša vijest / Ivica obranio mali kristalni globus, ali se i ozlijedio

Image
Foto: PIXSELL

Iako je nakon spusta bio tek na 15. mjestu, Ivica Kostelić je sjajnom slalomskom vožnjom osvojio prvo mjesto i obranio Mali kristalni globus. Međutim, nije sve tako svijetlo, jer se 'profesor' prilikom vožnje i ozlijedio.

12.2.2012.
12:13
PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je prošle godine skupio tri Kristalna globusa, Ivica Kostelić je u nedjelju osvojio prvi ovogodišnji.

Profesor je pobijedio u današnjoj superkombinaciji u ruskom Sočiju, te je tako osvojio mali kristalni globus u ovoj disciplini, te je povećao vodstvo u ukupnom poretku Svjetskog kupa.

Nažalost, neslužbeno se doznaje da Kostelić nakon utrke osjeća bolove u desnom koljenu, a sumnja se na ozljedu meniskusa.

Drugi u današnjoj superkombinaciji bio je Švicarac Beat Feuz (+1.16), a treće mjesto osvojio je Francuz Thomas Mermillod Blondin (+1.77).

Drugi hrvatski predstavnik Natko Zrnčić Dim osvojio je 12. mjesto (+3.12). Kosteliću je ovo 24. pobjeda u karijeri u Svjetskom kupu.

U ukupnom poretku vodi Kostelić sa 1.043 bodova, slijedi ga Švicarac Beat Feuz sa 973, a treći je Austrijanac Marcel Hirscher sa 825 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kostelić se uputio na pregled magnetnom rezonancom u Krasnaja poljani, te će se nakon toga odlučiti o daljnjim koracima, priopćio je Hrvatski skijaški savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo