NOVI SKIJAŠ PREUZEO VODSTVO / Ivica Kostelić sve dalje od Globusa

Image
Foto: PIXSELL

Feuz i Kroell su Olympiabakken stazu u Kvitfjellu prošli s identičnim vremenom, 1:32.35 podijelivši prvo mjesto. Treći je sa svega tri stotinke sekunde zaostatka bio Norvežanin Kjetill Jansrud.

2.3.2012.
14:08
PIXSELL
VOYO logo

KVITFJELL - Švicarac BeatFeuz i Austrijanac KlausKroell pobjednici su superveleslaloma Svjetskog kupa održanog u norveškom Kvitfjellu nakon kojeg je Feuz preskočio MarcelaHirchera i našeg IvicuKostelića i preuzeo vodstvo u ukupnom poretku.

Feuz i Kroell su Olympiabakken stazu prošli s identičnim vremenom, 1:32.35 podijelivši prvo mjesto. Treći je sa svega tri stotinke sekunde zaostatka bio Norvežanin KjetillJansrud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini hrvatski predstavnik na današnjoj utrci NatkoZrnčić-Dim zauzeo je 41. mjesto sa 2.73 sekunde zaostatka za pobjedničkim dvojcem. Ivica Kostelić nakon operacije koljena nije nastupio u Norveškoj, već je nastavio s lakšim treninzima u austrijskom Innerkremsu, a super-G je preskočio i Hircher.

U ukupnom poretku Svjetskog kupa Feuz je preuzeo vodstvo sa 1.140 bodova, Austrijanac Hircher je drugi sa pet bodova manje, dok je Ivica Kostelić na trećem mjestu sa 1.043 boda. Zrnčić-Dim je 61. sa 107 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U poretku superveleslaloma vodi Norvežanin AkselLundSvindal sa 333 boda, ispred Švicaraca DidieraCuchea koji ima 331 bod, te Beata Feuza na trećem mjestu sa 308 bodova.

Feuz će ovoga vikenda imati priliku povećati svoju prednost jer je u Kvitfjellu u subotu na rasporedu spust, a u nedjelju još jedan super-G.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo