Ivica Kostelić se veseli vrlo posebnom danu

Ivica Kostelić je jedini sportaš među 16 izabranih građana za osobni susret s Benediktom XVI, a najbolji skijaš svijeta se susretu s papom jako veseli.

1.6.2011.
19:39
VOYO logo

Na subotnjem susretu s papom u Hrvatskom narodnom kazalištu naći će se 700 uglednika iz društvenog života. Šesnaest je povlaštenih Hrvata koji će imati tu čast da se i osobno zadrže u kratkom razgovoru sa Svetim Ocem, a među njima je jedini sportaš Ivica Kostelić.

Najbolji svjetski skijaš je odgojen u katoličkom duhu pa kaže da je za njega veliki dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjera i ljubav su stvari koje nas najviše tjeraju naprijed u životu. Ne samo vjera u Boga, već i vjera u samoga sebe i u ono što radimo. Vjera u Boga to sve samo sjedinjuje. U mojoj su obitelji uvijek vjera u Boga i domoljublje uvijek bili najvažniji. Zbog svega toga jako se veselim što ću i osobno upoznati papu Benedikta XVI", izjavio je Kostelić i dodao:

"Neka nam papin dolazak posluži da se svih tih stvari prisjetimo, da ne zaboravimo na svoje vjerničke dužnosti. Možemo biti počašćeni dolaskom Svetog Oca. To znači da je Hrvatska blizu Papina srca, a to nam može služiti na čast. Nadam se da će i ovaj papa, poput Ivana Pavla II vidjeti oduševljenje hrvatskog naroda", izjavio je Kostelić, koji će imati dovoljno vremena da papi kaže koliko mu je snažna vjera pomogla da se oporavi od svojih osam operacija na koljenu i nastavi karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106011284006 arti-201105310595006 arti-201105060190006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo