RAZOČARANJE U KANADI / Ivica Kostelić ostao bez bodova

Image
Foto: PIXSELL

Ivica Kostelić ostao je bez bodova na prvom spustu sezone u kanadskom Lake Louiseu, a pobijedio je 37-godišnji švicarski veteran Didier Cuche, kojemu je to 18. pobjeda u karijeri.

27.11.2011.
10:31
PIXSELL
VOYO logo

Svjetski prvak u skijanju Ivica Kostelić nije osvojio bodove na prvom spustu sezone koji se vozio u Lake Louisu. Pobjedu je odnio švicarski skijaš Didier Cuche, kojemu je to 18. pobjeda u karijeri.

Kostelić sa startnim brojem 27 nije briljirao na Olimpijskoj stazi u Lake Louiseu, a konačni zaostatak od 2.07 sekundi za Cucheom donio mu je tek 39. mjesto. Natko Zrnčić Dim je imao zaostatak od 3.41 sekundi, dovoljno za 61. poziciju, dok je Tin Široki sa 6.32 sekundi sporijim vremenom od pobjednika bio posljednji, 66.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza Cuchea je s zaostatkom od samo šest stotinki drugi bio Švicarac Beat Feuz, dok je treće mjesto osvojio Austrijanac Hannes Reichelt (+0.08). Nakon dvije utrke vode Cuche i Amerikanac Ted Ligety sa po 100 bodova, Austrijanac Romed Baumann je treći s 84, dok je Kostelić na diobi 11. mjesta s 45 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo