PEH S OZLJEDAMA / Ivan Jurić propušta Englesku

Hrvatski vezni igrač zaradio je 'parcijalnu rupturu kolateralnih ligamenata desnog koljena' i neće biti u sastavu za kvalifikacijsku utakmicu za SP na Wembleyju.

8.9.2009.
8:32
VOYO logo

Nakon Modrića zbog ozljede i Ćorluke zbog kartona, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić ostao je bez još jednog nogometaša 
uoči kvalifikacijske utakmice s Engleskom u srijedu na Wembleyju.

Samo sat vremena prije polaska za London izbornik je saznao da će utakmicu propustiti i Ivan Jurić zbog parcijalne rupture kolateralnih ligamenata desnog koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jurić je bio ozbiljni kandidat za nastup, tako da nam je njegov izostanak hendikep, ali situacija se ne mijenja. Ne postoji reprezentacija koju više respektiramo, ali to ne znači da na Wembley idemo skinuti gaće", kazao je Bilić.

Jurić je zajedno s Ognjenom Vukojevićem trebao "razbijati" engleski napad i čuvati leđa trokutu Kranjčar - Rakitić - Eduardo. Kao logično rješenje nameću se Nikola Pokrivač ili Jerko Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cilj je odigrati što bolje možemo, a što će nam to donijeti, ne znamo. Da nam sada netko ponudi remi, naravno da bi ga mi uzeli", rekao je Bilić.

Izjavu Slavena Bilića o utakmici Engleske i Hrvatske pogledajte u videoprilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo