'Sandra je bila lijena i na sve živo uvijek kasnila!'

'Na sve je živo gotovo uvijek kasnila, radilo se o treningu ili o nekakvim drugim obavezama.

17.2.2013.
16:25
VOYO logo

U jednoj sezoni osvojili su europsko olimpijsko zlato i Dijamantnu ligu, a onda se raspali. Nažalost, iako se činilo da će razlaz najboljeg sportskog para Hrvatske biti bezbolan, repovi su ipak ostali. I malo žuči. Očito je to po riječima trenera Ivana Ivančića koji je kao jedan od razloga za oproštaj od Sandre naveo i podjelu novaca, a sada je u razgovoru za tjednik Max spomenuo i Sandrino 'manekenstvo'.

Ipak, ni lijepe riječi nije zadržao za sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo, bila je najveći talent s kojim sam ikad radio. Drugo, ima najjaču psihu od svih sportaša koje poznajem, tako jaku glavu nikad nisam vidio. A treće, nije bilo problema s njom zbog procesa vitaminizacije, a znalo je biti problema s djevojkama. Minusi? Prvi je minus taj da zna biti lijena kad je treniranje u pitanju. Drugi minus - na sve je živo gotovo uvijek kasnila, radilo se o treningu ili o nekakvim drugim obavezama. A treći je minus što joj nikako nije sjelo u glavu da ne može u isto vrijeme biti i manekenka i atletičarka", izjavio je ugledni atletski trener.

Ivančić je prokomentirao i Sanjin novi izbor, novog trenera i bacača kugle Edisa Elkasevića, koji je ujedno i Sandrin dečko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upoznali su se prije sedam-osam mjeseci. Glupo je reći da sam joj ja išta branio, ali činjenica je da sam imao velike planove za nju. Do 35. godine mogla je biti sedam puta prvakinja Europe, pet puta prvakinja svijeta, a tu su i četvore Olimpijske igre. Htio sam da postane najveća atletičarka koja je ikada hodala planetom. Znam da sam zahtjevan trener i ambiciozan, ali tako je to kod mene, mora biti perfekcija. Želim joj svu sreću s Edisom, prirodno je da se zaljubila i sretan sam zbog njih. A što se trenera tiče, bit ću iskren pa ću reći da joj trener i ne treba. Čak i da je trenira nekakva tetica, ona će biti najbolja na svijetu. Jer je pametna, jako inteligentna, nije samo tako imala sve petice u školi", rekao je Ivančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo