SAMOUBOJSTVO REPREZENTATIVCA / Italija u šoku zbog nove sportske tragedije!

Image
Foto: bergamoserra.com

Talijanski rukometni reprezentativac Alessio Bisori izvršio je samoubojstvo bacivši se pod vlak u Bologni. Ovo je već drugo samoubojstvo nekog talijanskog sportaša u posljednjih tjedan dana.

4.6.2012.
11:17
bergamoserra.com
VOYO logo

Alessio Bisori, koji je bio član kluba Ambra di Poggio, u nedjelju se trebao pridružiti suigračima iz talijanske reprezentacije u Fasanu na pripremama za nastavak kvalifikacija za Europsko prvenstvo, no umjesto toga izvršio je samoubojstvo.

"Stajao na samom rubu perona kada je ugledao vlak koji se približavao. Odjednom, Bisori se bacio na tračnice", izjavio je policijski dužnosnik Alessandro Giuliano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je u hotelu u kojem je bio smješten pronašla oproštajnu poruku u kojoj se ispričava obitelji zbog svoje odluke.

"Žao mi je, ali nisam više u stanju nastaviti sa svojim životom", navodno je napisao 24-godišnji rukometaš u dramatičnoj poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj, njegova djevojka Laura Olivieri, također rukometašica, te cijeli rukometni svijet je u šoku.

Ovo je već drugo samoubojstvo nekog talijanskog sportaša u posljednjih tjedan dana. U utorak u Istanbulu život si je oduzela talijanska odbojkašica Giulia Albini (30) skočivši s mosta Fatih Sultan Mehmet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo