POGODAK IGORA BUDANA / Inter se izvukao u ljepotici prvenstva

Image
Foto: PIXSELL

Roma je slavila s 5:2 protiv Novare i tako je praktički ispratila u Drugu ligu, a tamo će sljedeće sezone igrati i Cesena, koja je odigrala samo 0:0 kod Leccea.

1.4.2012.
17:47
PIXSELL
VOYO logo

RIM - U susretima 30. kola Talijanske lige Inter je na San Siru svladao Genou s 5:4, Roma na svom Olimpicu Novaru s 5:2, dok je naš IgorBudan bio strijelac u gostujućoj pobjedi Palerma kod Bologne (1:3).

Inter i Genoa odigrali su iznimno uzbudljivu utakmicu s čak četiri jedanaesterca, u kojoj su domaćini vodili s 3:0, gosti smanjili na 3:2, a u trenucima kada je Inter ostao bez isključenoga vratara Cesara, Militto je iz penala postigao svoj treći zgoditak za pobjedu. Bila je to prva utakmica novoga trenera Intera AndrejeStramaccionia, ali ne i Splićanina MarkaLivaje, koji je ostao na klupi Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je slavila s 5:2 protiv Novare i tako je praktički ispratila u Drugu ligu, a tamo će sljedeće sezone igrati i Cesena, koja je odigrala samo 0:0 kod Leccea. Palermo je do 69. minute gubio kod Bologne s 1:0, da bi bivši hrvatski reprezentativac Igor Budan, koji je ušao u igru u 61. minuti, postigao zgoditak za izjednačenje, te potom sudjelovao u akciji kod još dva gola Sicilijanaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike