IGOR ŠTIMAC OSTVARIO NAJAVE: / Samo Bog zna što će biti sutra

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Igor Štimac više nije trener Zadra, napustio je klupu drugoligaša.

16.7.2015.
9:42
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

Igor Štimac u četvrtak je podnio ostavku na dužnost trenera Nogometnog kluba Zadar, samo dan nakon što je obavio prozivku pred početak priprema za novu sezonu u kojoj će Zadar igrati u drugoj HNL.

"Imamo puno novih lica, devetnaest igrača je napustilo klub! Ono što je evidentno da po pitanju infrastrukture nećemo imati uvjete za Prvu ligu. Zato se moramo prilagoditi onome što imamo, odnosno slaganju igračkog kadra temeljenog na domaćim imenima iz našeg okruženja, odnosno klubova iz Zadarske županije. Stoga se nećemo nimalo zanositi ludostima i to valja odmah u startu kazati, što ne znači da nećemo napadati prvo mjesto", govorio je Igor Štimac samo dan prije nego što je podnio osatvku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši hrvatski izbornik planirao je otići iz kluba, ali u samom finišu mu je propao angažan u Iranu.

"Danas sam tu, a sutra što će biti samo Bog zna", rekao je Štico u srijedu i dodao: "Moramo napraviti selekcioniranje, odnosno, najprije vidjeti što imamo unutra, potom ćemo u hodu kroz sezonu pratiti kako sam već istaknuo naše klubove u neposrednoj blizini. U ovom trenutku plan je odraditi sedam dana u Zadru i ukoliko bude moguće desetak dana otići na planinu uhvatiti malo svježeg zraka da napunimo pluća. Trebat će nam!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebat će im i novi trener...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo