NOĆNA MORA ZA VRATARE / Igor Budan nastavio veliku seriju

Image
Foto: AP

Atalanta je s 4:1 deklasirala Romu, a tri gola je zabio Argentinac German Denis. Gosti su završili utakmicu s dva igrača manje nakon što su isključeni Pablo Daniel Osvaldo (53) i Marco Cassetti (82).

26.2.2012.
17:38
AP
VOYO logo

RIM - U susretu 25. kola talijanskog nogometnog prvenstva Siena je pobijedila Palermo 4:1, a gol za goste zabio je hrvatski napadač IgorBudan.

Bio je to već šesti Budanov gol u posljednjih sedam susreta. Više golova od njega za Palermo je zabio jedino Miccoli, jedanaest. Budan je zabio vodeći gol na utakmici u 12. minuti i to s igračem manje nakon što već u drugoj minuti pocrvenio FedericoBalzaretti. U nastavu utakmice Siena je uspjela okrenuti rezultat golovima ClaudioTerzija (23-11m), ErjonaBogdania (33), LuceRossettinija (46) i FrancaBrienze (58).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Identičnim rezultatom Atalanta je deklasirala Romu, a tri gola je zabio Argentinac GermanDenis. Gosti su završili utakmicu s dva igrača manje nakon što su isključeni PabloDanielOsvaldo (53) i MarcoCassetti (82).

Na ljestvici vodi Milan sa 51 bodom, na drugom mjestu je Juventus s bodom manje, ali i utakmicom manje, a zatim slijede Udinese i Lazio sa po 42 boda i utakmicom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike