OPET SE IZVUKAO / Ibrahimović šokirao novim nesportskim potezom!

Image

Zlatan Ibrahimović je s dva gola sam svladao Farske Otoke (2:0), ali se ponovno istaknuo i nesportskim potezom koji sudac nije vidio ili nije htio vidjeti.

12.6.2013.
9:22
VOYO logo

Najbolji švedski nogometaš je mrežu slabašnih Farskih otoka zatresao u 36. minute te u 82. iz jedanaesterca što je Švedskoj bilo dovoljno za nova tri boda u skupini C europskih kvalifikacija za SP 2014. u Brazilu.

Zlatan Ibrahimović će, međutim, ostati upamćeni i po tome što je tijekom jedne rasprave sa sucem pogodio suparničkog vratara točno u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjerno ili ne, to nećemo nikad saznati jer je Ibro nakon utakmice tvrdio da je bacio loptu 'bez gledanja' ne vidjevši da mu s leđa dolazi golman Farskih otoka.

Ni sudac nije reagirao jer je u tom trenutku nešto upisivao u svoju tekicu, ali možda i 'nije htio vidjeti' novi ispad genijalnog i kontroverznog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, ovim trijumfom u Stockholmu Šveđani su se bodovni izjednačili s Austrijom i Irskom u borbi za drugo mjesto, a sve tri reprezentacije sada imaju po 11 osvojenih bodova iz pet odigranih susreta. Na vrhu ove skupine je sa 16 bodova Njemačka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo