NOLE JE SVJETSKA FACA / I Lakersi obožavaju srpsku zvijezdu

Image
Foto: Twitter

Nole se prije susreta spustio u domaću svlačionicu gdje je ponosno pozirao u društvu Dwighta Howarda.

4.3.2013.
9:58
Twitter
VOYO logo

NEWYORK - U okršaju vodećih momčadi Istočne konferencije NBA lige Miami Heat je u Madison Square Gardenu pobijedio New York Knickse 99:93, dok je u dvoboju s vrha Zapadne konferencije Oklahoma na gostovanju u Los Angelesu pobijedila Clipperse 108:104. Važne bodove u lovu na doigravanje zabilježili su Los Angeles Lakersi trijumfom protiv Atlante 99:98.

Miami je na krilima sjajnog LeBronaJamesa porazio Knickse potvrdivši prvu poziciju na Istoku, ali i zabilježio 14. uzastopnu pobjedu izjednačivši klupski rekord. James je zaključio utakmicu sa 29 koševa, 11 skokova i sedam asistencija. DwyaneWade je dodao 20 koševa, osam skokova i osam asistencija, dok je ChrisBosh ubacio 16 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko sati kasnije u istoj dvorani Lakersi su pobijedili Atlantu 99:98 nastavivši lov na doigravanje. Lakersi se trenutačno nalaze na devetom mjestu Zapada sa tri pobjede manje od Houstona na osmoj poziciji.

Pobjednika je odlučio koš KobeaBryanta devet sekundi prije kraja susreta. Bryant je ukupno zabio 34 koša, SteveNash je dodao 15 koševa i 10 asistencija, a DwightHoward sa 11 koševa i 15 skokova. Kod gostiju AlHorford je bio najefikasniji sa 24 koša, dok je JoshSmith upisao 17 koševa i po sedam skokova i asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lov Lakersa na doigravanje iz gledališta je pratio i najbolji tenisač svijeta NovakĐoković. Nole se prije susreta spustio u domaću svlačionicu gdje je ponosno pozirao u društvu Kobea Bryanta i Dwighta Howarda. Srpski tenisač je potom nakratko izašao na parket te uputio nekoliko šuteva pogodivši pritom i jednu tricu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo