1. KOLO SVJETSKE LIGE / Hrvatski vaterpolisti svladali Australiju

Image

Iako su kontrolirali rezultat cijelu utakmicu, izabranici Ratka Rudića do pobjede su došli u posljednjoj četvrtini.

16.6.2009.
19:34
VOYO logo

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobjedom je započela natjecanje na završnici Svjetske lige koja se održava u Crnoj Gori. Izabranici Ratka Radića slavili su 9:6 nad Australijom.

Poveli smo pogotkom Boškovića s igračem više, a nakon što je poravnao Miller u kontri, Antonijević prvo s igračem više pred kraj prve četvrtine, a potom isti igrač početkom druge četvrtine pogađa za 3:1. Nakon dva primljena pogotka, Barać pogađa za 4:3, nakon novog pogotka u mreži Pavića, sad je uspješan Hinić za 5:4. Australci preko Maitlanda i Campbella uspjevaju doći prvi i jedini put u vodstvo (6:5, 3:18 prije kraja treće četvrtine). Hinić s igračem više svojim drugim pogotkom je izjednačio na 6:6. Posljednja četvrtina bila je u znaku centra Nikše Dobuda koji je postigao je tri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu "Barakude" igraju protiv europskih prvaka Crnogoraca, a dan kasnije suprotstavit će se Južnoj Africi. U B skupini SAD je svladao Italiju 10:6, a Srbija Japan 12:6. Četvrtfinale izborit će sve reprezentacije, a onda se igra na ispadanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo