Hrvatska gazi i dalje: Deklasirani i Francuzi

U 2. kolu skupine C Svjetske vaterpolske lige reprezentacija Hrvatske u utorak je u Montpelleru pobijedila Francusku sa 14:7 (5:2, 4:0, 3:4, 2:1).

10.12.2014.
10:58
VOYO logo

Bila je to, nakon slavlja u prvom kolu Zagrebu protiv reprezentacije Turske od 13:3, i druga ocekivana pobjeda odabranika izbornika Ivice Tucaka u skupini u kojoj su jos i reprezentacije Italije i Crne Gore.

Najbolji strijelac u nasoj reprezentaciji bio je Sandro Sukno sa 5 golova. Miho Boskovic, Maro Jokovic i Niksa Dobud zabili su po 2, a Luka Bukic, Luka Loncar i Ante Vukicevic po 1 gol. Francuze je predvodio Thibault Simon sa 3 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo jedna momcad iz svake grupe osigurat ce plasman na finalni turnir Svjetske lige u Bergamu, osim u nasoj skupini, iz koje ce ici dvije reprezentacije, jer je Italija kao domacin automatski osigurala nastup na zavrsni turnir ciji ce pobjednik osigurati plasman na OI u Rio de Janeiru 2016.

Sljedecu utakmicu Svjetske lige nasa reprezentacija igrat ce 29. prosinca u Rijeci, gdje docekuju najozbiljnijeg konkurenta za plasman na zavrsni turnir, reprezentaciju Crne Gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. kolo Francuska - Hrvatska 7:14

Redoslijed: Hrvatska 6 Italija 5 Crna Gora (-1) 1 Turska (-1) 0 Francuska

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo