Hrvatski pikadisti briljirali na SP-u Španjolskoj

Hrvatska pikado reprezentacija osvojila je broncu na Svjetskom prvenstvu u elektroničkom pikado koje se održava u španjolskom mjestu Benidormu.

25.5.2011.
16:29
VOYO logo

Nakon što su Boris Krčmar, Zdravko Antunović i Đurđica Delić osvojili zlato, srebro i broncu na Svjetskom prvenstvu u elektroničkom pikadu u disciplini Cricket u pojedinačnoj konkurenciji, na red je došla reprezentacija.

Momčad Hrvatske u sastavu Boris Krčmar, Zdravko Antunović, Vlado Deščak, Tonči Restović, Ivan Bilela, Đurđica Delić, Ivana Čavar i Vlasta Stankić, osvojila još jednu medalju i to brončanog sjaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova je bronca veliki uspjeh za hrvatski pikado jer smo prije dvije godine na SP u Zadru bili sedmi. Sve čestitke igračima i vodstvu reprezentacije, za sada imamo gotovo savršen učinak jer od 9 medalja koliko se do sada podijelilo na SP-u čak četiri su završile u rukama naših igrača - rekao je predsjednik Hrvatskog pikado saveza Mate Vukoja.

Za plasman u finale naša se reprezentacija suprotstavila moćnim Česima s kojima su držali egal do 5:5, ali odluka je pala u posljednjem krugu kada su naši izgubili obje partije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika 15-inčna meta na kojoj se igra SP za naše je igrače prilična nepoznanica jer se kod nas igra isključivo na 13-inčnoj meti i stoga je ovaj rezultat još vrjedniji", zaključio je za kraj izbornik Perica Konforta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo