tražena roba / Hrvatski napadač na meti velikana! Slavni trener spreman isplatiti rekordnu odštetu?

Image
Foto: AP Images

Sve je veći interes nogometnih velikana za Antu Rebića, jedno od najvećih otkrića Mundijala u Rusiji

25.7.2018.
16:08
AP Images
VOYO logo

Uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji odjeknuo je širom svijeta, a najviše će na tome kapitalizirati naši reprezentativci. 

Duje Ćaleta-Car RB Salzburg već je zamijenio Olympiqueom iz Marseillea, no najviše interesa izaziva Ante Rebić. Član Eintrachta iz Frankfurta na meti je Manchester Uniteda, no u medijima se spominju i Bayern i Arsenal

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najzainteresiraniji ipak je čini se, klub s Old Trafforda, čiji su navijači tijekom Mundijala provodili aktivnu kampanju na društvenim mrežama u sklopu koje su molili trenera Mourinha da ga dovede u svoje redove. 

Vodeći otočki mediji pišu kako je Jose Mourinho naredio njegovo dovođenje jer traži upravo takav tip igrača. štoviše, svi prenose da je već stupio u kontakt s njegovim agentom, a pozivaju se na informacije Sport Bilda koji kad su transferi u pitanju rijetko griješi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Službena ponuda još uvijek nije stigla, ali stupili su u kontakt s igračevim agentom. Želi li osigurati posao, Mourinho mora požuriti jer u redu za Rebića stoje Arsenal, Tottenham i Bayern, Rebićeva velika želja. Niko Kovač već ga je vodio i zainteresiran je, ali njegova ponuda dosta je manja od traženih 50 milijuna eura", piše Bild.

Mourinho je pak, za našeg krilnog napadača spreman platiti toliko, a ukoliko se to ostvari, bio bi to najveći transfer u našoj povijesti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo