HRVATSKI KOŠARKAŠI DOBILI IZBORNIKA: / Pronađen nasljednik Velimira Perasovića

Image
Foto: Pixsell, Slavko Midžor

Hrvatska košarkaška reprezentacija dobila je nasljednika Velimira Perasovića, priopćio je HKS te su dodali kako će njegovo ime objaviti u srijedu u 14 sati kada će ga i predstaviti.

22.3.2016.
21:15
Pixsell, Slavko Midžor
VOYO logo

"U srijedu 23. ožujka u prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza nakon Upravnog odbora HKS-a, održat će se konferencija za medije na kojoj će biti predstavljen novi izbornik hrvatske seniorske reprezentacije", objavio je Savez ne odajući ime stručnjaka koji će voditi reprezentaciju tijekom kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre u Torinu.

Petrović je tijekom karijere izbornik hrvatske reprezentacije bio već dva puta. Na Europskom prvenstvu 1995. godine vodio je nacionalnu momčad do osvajanja brončane medalje, a vodio ju je i od 1999. do 2001. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, hrvatski košarkaši su u skupini s Italijom i Tunisom. Prve dvije momčadi idu u polufinale i križaju se sa skupinom u kojoj su Grčka, Meksiko i Iran. Samo će pobjednik turnira izboriti odlazak u Rio. Preostale dvije momčadi dat će izlučni turniri u Beogradu i na Filipinima.

Image
Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić

Aco Petrović

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike