HRVATSKI BORCI REKLI SU SVOJE: / 'Miočić je bolji boksač, Werdum je bolji u parteru, izgledi su 50-50'

Image

U noći sa subote na nedjelju, Stipe Miočić u brazilskoj Curitibi ulazi u borbu života, svoj prvi meč za naslov protiv UFC prvaka Fabricija Werduma.

13.5.2016.
14:30
VOYO logo

Nije ga zamaralo Werdumovo pojavljivanje s maskom na licu.

"Maske? Vidio sam ih jučer. Smiješno je, dobro za njega. Ja je ipak ne bih kupio, preskupa je", poručio je Miočič dok čeka borbu u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igor Pokrajac, hrvatski UFC borac koji je prije mjesec dana nastupio na spektaklu u zagrebačkoj Areni, dao je prognozu meča:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obojica su mi prijatelji, zato se teško mogu odlučiti. Ipak, Miočić je puno bolji boksač. Trebao bi raditi agresivan boks na poludistanci u kombinaciji s kontrolom uz kavez, koristiti hrvanje za tu kontrolu, ali ne ići na rušenje, već održati borbu na nogama. Ako dođe do borbe za podu, tu ide prednost Werdumu, kojemu je mentalna snaga najopasnije oružje. Brazilac je po tom pitanju možda i najsnažniji borac u UFC-u. Izgledi su 50-50", izjavio je Igor Pokrajac za Fightsite.

'Nadam se da Miočić ovo uzima'

Filip Pejić Nitro je izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nadam se da Miočić ovo uzima. Svatko ima svoje atribute. Werdum je odličan borac, puno je napredovao i vidimo do kud je dogurao, ali vidjeli smo i Stipu kako se kreće i što sve radi u posljednjim nastupima, a jako dobro izgleda i na treninzima, barem prema onome što se objavljuje u posljednje vrijeme. Ako će iskoristiti svoje prednosti, onda će i izudarati Werduma, ali i Werdumu bi mogao proći neki opasni udarac. Za Brazilca je jasno da je odličan na podu, a izrazito je opasan s leđa. Naravno da navijam za Stipu, a izgledi su po meni 60-40 u njegovu korist."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred Stipom nije lak posao. Werdum je nakon povratka u UFC dobio svih šest borbi, dok je Miočić slavio u osam od deset mečeva. Brazilac je najavio nokaut američko-hrvatskog borca, ali Stipe se nije dao impresionirati tim najavama. Radije se opuštao u hladnoj vodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo