Hrvatski olimpijski junaci opet u akciji!

Hrvatska vaterpolska reprezentacija spremna je za prvu utakmicu sezone koja se u Zagrebu igra u utorak, 10. prosinca u 20 sati.

2.12.2013.
16:38
VOYO logo

"U ovoj utakmici nema kapetana Josipa Pavića koji se oporavlja od operacije lakta, a nema ni Mare Jokovića koji je prije neki dan operiran i bit će izvan bazena mjesec do dva. U reprezentaciju se vratio Ivan Buljubašić kojem će trebati još neko vrijeme da bude onaj stari, a vratio se nakon teške operacije ramena. Novi član reprezentacije je i mladi igrač Juga Ante Visković", izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Izbornik će Svjetsku ligu iskoristiti za provjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovoj, kao i u utakmici protiv Mađarske, vidjet ćemo na koje ćemo igrače računati na Europskom prvenstvu koje nas očekuje ovog ljeta. Prema najavama Grci dolaze u najjačem sastavu, to je jedna izuzetno jaka reprezentacija. U ovom sastavu ćemo morati zaista pružiti dodatni napor i bit će izuzetno teško".

Hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u sezoni 2013/14. očekuju FINA Svjetska liga, LEN Europsko prvenstvo koje se igra u Mađarskoj te FINA Svjetski kup koji se igra u Kazahstanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atmosfera u momčadi je izuzetno dobra. Dobra je kemija, vlada jedinstvo i svi jedva čekamo prvu utakmicu ove sezone. Pozivam sve ljubitelje vaterpola i navijače da dođu na prvu domaću utakmicu i bodre nas jer nam neće biti nimalo lako!", pozvao je navijače reprezentativac Ivan Milaković.

Vratari: Marko Bijač i Ivan Marcelić, Centri: Nikša Dobud, Ivan Krapić i Luka Lončar Braniči: Andro Bušlje, Ivan Buljubašić i Ivan Milaković Vanjski igrači: Anđelo Šetka, Duje Živković, Sandro Sukno, Luka Bukić, Paulo Obradović, Ante Visković, Ante Vukičević i Petar Muslim

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo