SENZACIJA NA SVJETSKOM PRVENSTVU / Hrvatska svladala europske doprvakinje

Image

U utakmici 4. kola D skupine SP-a u Brazilu rukometašice Hrvatske su pobijedile Švedsku sa 27-26 (14-12). Kod Hrvatske najefikasnije su bile Franić sa 7, te Penezić sa 5 golova, dok je Švedsku predvodila Torstenson sa 10 pogodaka.

8.12.2011.
20:30
VOYO logo

Rukometašice Hrvatske u susretu 4. kola SP-a u Brazilu slavile su protiv europskih doprvakinja - reprezentacije Švedske sa 27:26.

Kod Hrvatske najefikasnije su bile Franić sa 7, te Penezić sa 5 golova, dok je Švedsku predvodila Torstenson sa 10 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska i Švedska sada imaju po 3 pobjede i 1 poraz. Odabranice izbornika Vladimira Canjuge u prva dva kola su pobijedile amaterke iz Obale Bjelokosti (36:20) i Urugvaja (45:15), dok su u trećem kolu izgubile od Danske 19:23.

Danska, koja ima 3 pobjede bez poraza, igra protiv slabašne Obale Bjelokosti, dok se u zadnjem susretu u našoj skupini sastaju Argentina i Urugvaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem kolu, u petak 22.30 sati, hrvatske rukometašice će igrati protiv Argentine, a u preostalim susretima sastaju se Švedska - Danska, te Obala Bjelokosti - Urugvaj.

U osminu finala će se plasirati prve četiri reprezentacije iz svake skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo