Horor hrvatske olimpijke: 'Stavimo se bar sekundu u njezinu kožu'

'Znam da će se sada puno toga govoriti, da će je optuživati, ali stavimo se bar sekundu u njezinu kožu.

15.11.2012.
9:43
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentativka i olimpijka Ivana Lovrić proživljava vrlo teške dane, možda i najteže u svojem životu.

Krajem listopada sudjelovala je u prometnoj nesreći u kojoj je smrtno stradala 33-godišnja pješakinja te je protiv rukometašice podnesena kaznena prijava. U policijskom izvješću stoji da je vozačica "bez zaustavljanja nastavila vožnju, ne pruživši pješakinji adekvatnu pomoć, niti obavijestivši službenike Hitne pomoći i policije". Ivana je nakon saslušanja puštena na slobodu te se prije koji dan vratila treninzima u svom klubu Samobor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam s Ivanom, gledao sam je na utakmici sa Zametom. Odigrala je odlično, ali je svaki gol proslavljala u suzama. Kasnije su se njezine suigračice otišle veseliti kod navijača, a ona je otišla u kut i sama plakala. Sada je sama sebi najveći psihološki neprijatelj, ne možemo ni zamisliti koliko joj je teško, ali kao zajednica joj možemo bar malo olakšati bol", izjavio je za Sportske novosti izbornik reprezentacije Vladimir Canjuga koji joj pokušava pomoći pozivom na pripreme nacionalne momčadi.

"Proces praktički nije počeo, sve može potrajati 3-4 godine. Zar ćemo je 3-4 godine pustiti da se 'ubija', ne pomoći joj, ne dajući joj da pomogne nama? Pozvao sam je na pripreme, to mi nitko ne može zabraniti. Vidjet ćemo kako će se sve odvijati i koliko će Ivana moći dati. Znam da će se sada puno toga govoriti, da će je optuživati, ali stavimo se bar sekundu u njezinu kožu. Svakome od nas, ne daj, Bože, isto se može sutra dogoditi", izjavio je Canjuga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo