HRVATSKA LEGENDA STALA U OBRANU NOVE GENERACIJE VATRENIH: / 'To ne bi trebali raditi pogotovo jer njihovo vrijeme tek dolazi'

Image

U utorak je na rasporedu teška utakmica s Francuskom

7.9.2020.
20:11
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nema odmora. Nakon loše predstave protiv Portugala prije dva dana, već sutra čeka ju novi ispit u Ligi nacija, i to protiv svjetskih prvaka Francuza. Bit će to prilika za revanš nakon bolnog poraza u finalu Svjetskog prvenstva 2018. Otada su se mnogi igrači oprostili, a Hrvatska se priprema za eru bez Modrića i Rakitića. Za RTL utakmicu je najavio legendarni Goran Vlaović.

“U hrvatskoj reprezentaciji ima odličnih igrača i da ovi mladima koji nadolaze treba dati priliku i ne treba ih odmah pretjerano kritizirati i raditi im pritisak jer su to fenomenalni igrači čije vrijeme dolazi", poručio je Vlaović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kao i protiv Portugala, hrvatska nogometna reprezentacija nikada nije slavila niti protiv Francuske. U šest međusobnih susreta upisali smo četiri poraza, te dva remija uz 5-13 razliku pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je protiv europskog prvaka Portugala u šest susreta upisala pet poraza i remi, dok je protiv svjetskih prvaka Francuza u šest dvoboja upisala četiri poraza i dva neodlučena susreta. Prvi i posljednji hrvatsko - francuski okršaj najviše pamtimo. Oba su sa svjetskih prvenstava, a nažalost obje utakmice smo izgubili. Posljednja posebno boli jer je to bilo finale World Cupa u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo