lovren zabio gol / Hrvatska dobila Austriju i plasirala se u četvrtfinale Europskog prvenstva

Image

Strijelac jedinog gola na utakmici bio je Davor Lovren u 52. minuti. Brekalo je nakon odličnog prodora uposlio Đuraseka, austrijski vratar obranio je Đurasekov udarac, ali Lovren je najbolje reagirao na odbijanac i postigao pogodak

9.5.2015.
13:58
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina u svom je drugom nastupu na Europksom prvenstvu u Bugarskoj ostvarila i drugu pobjedu u skupini A svladavši u Sozopolu Austriju sa 1-0 (0-0) i tako već izborila plasman u četvrtfinale.

Strijelac jedinog gola na utakmici bio je Davor Lovren u 52. minuti. Brekalo je nakon odličnog prodora uposlio Đuraseka, austrijski vratar obranio je Đurasekov udarac, ali Lovren je najbolje reagirao na odbijanac i postigao pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski kadeti imali su još dvije prilike za pogodak na utakmici, ali austrijski vratar Ehmann obranio je udarac Solde u38. minuti, dok je Brekalo u 60. bio neprecizan.

U drugom susretu 2. kola ove skupine od 14 sati sastaju se domaćin Bugarska i Španjolska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je vodeća u skupini sa šest bodova, Španjolska i Austrija imaju po jedan, dok je Bugarska posljednja bez bodova.

U posljednjem susretu u skupini izabranike Darija Bašića čekaju Španjolci u utorak, 12. svibnja (početak u 16 sati) u Slivenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na završnom turniru Europskog prvenstva u Bugarskoj nalazi se 16 reprezentacija koje su podijeljene u četiri skupine. U četvrtfinale će se plasirati po dvije najbolje reprezentacije iz svake skupine, a u četvrtfinalu se skupina A, u kojoj je Hrvatska, križa sa skupinom B u kojoj su Češka, Njemačka, Belgija i Slovenija. U 1. kolu u skupini B Češka je s 1-0 bila bolja od Slovenije, a Njemačka je s 2-0 nadigrala Belgiju.

HRVATSKA - AUSTRIJA 1-0 (0-0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac: 1-0 Lovren (52)

HRVATSKA: Šemper, Hudećek, Sosa, Erlić (Gjira, 34), Kalaica, Soldo, Brekalo, Đurasek, Moro, Lovren (Babić, 66), Majić (Blečić, 80+1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AUSTRIJA: Ehmann, Sahanek (Danso, 75), Heilmann, Prirsch, Ramadani (Oppong, 68), Omerović, Woeber, Lovrić, Jakupović (Hautzinger, 63), Filip, Schmidt

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo