PODIJELILI BODOVE / Hrvati opet briljirali u Bundesligi

Image
Foto: PIXSELL

Badelj je u 23. minuti dodao van der Waartu za prvi zgoditak HSV-a, a Iličević Rudnevsu za drugi u 45. minuti. HSV i s igračem više nije uspio sačuvati pobjedu jer je u 91. minuti Soto izjednačio na 2:2, a prije toga je van der Waart promašio i penal. Badelj je odigrao cijelu utakmicu, dok je Iličević zamijenjen u 90. minuti.

27.9.2012.
8:23
PIXSELL
VOYO logo

U 5. kolu njemačke Bundeslige Borussia Monchengladbach i HSV su odigrali 2:2, a asistencije za oba zgoditka gostiju imali su hrvatski reprezentativci MilanBadelj i IvoIličević.

Badelj je u 23. minuti dodao van der Vaartu za prvi zgoditak HSV-a, a Iličević Rudnevsu za drugi u 45. minuti. HSV i s igračem više nije uspio sačuvati pobjedu jer je u 91. minuti Soto izjednačio na 2:2, a prije toga je van der Vaart promašio i penal. Badelj je odigrao cijelu utakmicu, dok je Iličević zamijenjen u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayer Leverkusen je "prohujao" Augsburgom (3:1), a iznenađenje je i pobjeda Hoffenheima (3:0) kod Stuttgarta. Hanover je s 4:1 kod kuće dobio Nuernberg, dok je Werder slavio u gostima kod Freiburga.

Podsjetimo, u utorak navečer Mario Mandžukić postigao je dva gola u pobjedi Bayerna nad Wolfsburgom (3:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo