DRAMATIČNA ZAVRŠNICA / Hrvate u polufinalu čekaju veliki rivali

Image

Pobjednika je odlučio gol Williama Accambraya u zadnjoj sekundi utakmice. Prije toga je pucao Nikola Karabatić, Arpad Šterbik je sjajno obranio, no lopta se odbila do Accambraya koji je udarcem s crte donio Francuskoj pobjedu.

8.8.2012.
17:52
VOYO logo

LONDON - Aktualni olimpijski pobjednici Francuzi izborili su plasman u polufinale rukometnog turnira u Londonu nakon što su u dramatičnom susretu pobijedili Španjolsku 23:22 (9:12).

Pobjednika je odlučio gol WilliamaAccambraya u zadnjoj sekundi utakmice. Prije toga je pucao NikolaKarabatić, ArpadŠterbik je sjajno obranio, no lopta se odbila do Accambraya koji je udarcem s crte donio Francuskoj pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska je odigrala sjajno prvo poluvrijeme u kojem Francuzi nisu zabili gol iz igre čak 15 minuta. Španjolci su u jednom trenutku imali i pet golova viška (6:1), a nakon 30 minuta tri gola prednosti (12:9). U nastavku utakmice Francuzi su odigrali daleko bolji i u 42. minuti su izjednačili (17:17), nakon čega smo gledali izjednačenu utakmicu i dramu u samoj završnici.

Francuze su do pobjede predvodili Accambray sa sedam golova i CedricSorhaindo sa četiri gola, dok je ThierryOmeyer sakupio 14 obrana. Kod Španjolaca najbolji su bili Victor Tomas sa šest i JulenAguinagalde sa pet golova, dok je sjajni Šterbik sakupio 20 obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalu Francuska će igrati protiv boljeg iz utakmice Hrvatska - Tunis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo