SP u rukometu / Horvat: 'Pokušat ćemo Šveđane dobiti njihovim oružjem - kontrom i polukontrom'

Naši rukometaši zadovoljni su dosad odigranim utakmicama na natjecanju. No, žale zbog jedne utakmice

25.1.2019.
20:00
VOYO logo

Svoju posljednju utakmicu na ovom Svjetskom prvenstvu odigrat će hrvatska reprezentacija u subotu u 20:30 sati u Herningu. 

"Tad je bila puno bitnija utakmica od ove. Čeka nas jaka reprezentacija koja igra brz rukomet. Imaju stvarno jaku polukontru i brzi centar. Morat ćemo biti jako oprezni", rekao je uoči utakmice hrvatski reprezentativac Zlatko Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naši rukometaši zadovoljni su dosad odigranim utakmicama na natjecanju. No, žale zbog jedne utakmice.

"Želimo se oprostiti s pobjedom. Mislim da je bilo odlično prvenstvo. Žalimo zbog Brazila, ali ostalo smo odigrali na vrhunskom nivou. Možemo biti ponosni na ovakav uspjeh. Šteta da to nije okrunjeno polufinaloom, bilo bi nam svima ljepše.
Što se mene tiče, dobro se osjećam. Ima sigurno par igrača koji su nas vukli, mislim pritom na Musu, Karačića i Duvnjaka, oni su sigurno iscrpljeni. Treba zato dobro rasporediti minutažu u sutrašnjoj utakmici", ispričao je Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su zasigurno biti velik faktor za naše reprezentativce.

"Bilo je predivno u Njemačkoj. U Munchenu i Kolnu bili smo kao doma. Nadam se da ćemo navijačima pokloniti još jednu pobjedu", najavio je Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objasnio je i kako ćemo igrati protiv Šveđana.

"Obrana mora biti na razini kao u zadnje dvije utakmice, kad smo bili čvrsti i kompaktni. Oni imaju dosta dobra krila, pogotovo lijevo, tako da na njega moramo pripaziti. Pokušat ćemo ih dobiti njihovim oružjem, dakle kontrom i polukontrom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu!

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo