Novorazvijeni agregati / Honda prelazi na turbomotore

Image

Honda je najavila da će početkom 2017. godine započeti s proizvodnjom dva posve nova benzinska turbo agregata Earth Dreams tehnologije koji će svoju premijeru doživjeti u novoj, desetoj generaciji Civica

5.11.2015.
17:25
VOYO logo

Ovi pogonski agregati zapremnine 1.000 i 1.500 kubičnih centimetara slijediti će filozofiju „dowsizinga“ jamčeći pritom iznimne performanse uz izuzetnu nisku potrošnju goriva i emisiju CO.

Novorazvijeni agregati koristiti će turbo punjače nove generacije i tehnologiju varijabilnog podešavanja ventila s ciljem maksimalnog smanjenja trenja i postizanja vodećih performansi u klasi uz, već naglašenu, iznimno nisku potrošnju goriva i emisiju CO. Nova generacija turbo punjača s niskim inercijskim momentom i kratkim vremenom odaziva će zajedno sa sustavom direktnog ubrizgavanja goriva jamčiti bolji odnos između snage i okretnog momenta u usporedbi s konvencionalnim atmosferskim agregatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi Hondin VTEC turbo agregat zapremnine 2 litre i snage 310 konjskih snaga je već zabilježio iznimne rezultate u novom Civic Type R-u. Isto očekujemo i od „mlađe braće“ čim se pojave na tržištu početkom 2017. godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo