RAYMOND POTPISAO NA JEDNU SEZONU / Hokejaši Medveščaka imaju novog trenera

Image

Kanađanin Marty Raymond novi je trener zagrebačkog Medveščaka, a s "medvjedima" je ugovor potpisao na jednu sezonu.

12.7.2011.
14:10
VOYO logo

Novi trener hrvatskog predstavnika u regionalnoj EBEL ligi u hokeju na ledu, zagrebačkog Medveščaka je Kanađanin Marty Raymond, koji je s "medvjedima" potpisao ugovor na jednu sezonu, dok će mu pomoćnici biti Don MacLean i Ivo Ratej mlađi.

"Nakon dugih gotovo pa 10 godina s momčadi Bakersfield Condors, onom 'starom' i ovom 'novom', naravno da mi je teško bilo odlučiti se na odlazak, no želja prema novim izazovima i mogućnost treniranja nove momčadi bile su jače. Nije lako otići na drugi kraj svijeta, u zemlju u kojoj nikada nisi bio, no kao trener uvijek težim ka pobjedi i nisam osoba koja će odustati. Volim izazove, a treniranje KHL Medveščaka činilo mi se kao kvalitetan izazov!", komentirao je novi trener Medveščaka Marty Raymond.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Željeli smo trenera koji nije nužno bio povezan samo s Europom, nekog novog i svježeg. Raymond nam se učinio kao pravo ime, s rezultatima i kvalitetnim radom, te nakon dugih razgovora i odličnih preporuka igrača i trenera i razmatranja raznih opcija i razgovora s još nekoliko kandidata odlučili smo potpisati jednogodišnji ugovor upravo s Raymondom", izjavio je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo