JOŠ IMA NADE: / Velika pobjeda Medveščaka usred Moskve

Image
Foto: Pixsell, Igor Kralj

Hokejaši Medveščaka u 52. su ovosezonskom nastupu u KHL-a kao gosti pobijedili moskovski Spartak s 4:1 (1:0, 3:1, 0:0), te im tako uzvratili za poraz na domaćem ledu od prije pet dana.

13.1.2016.
21:10
Pixsell, Igor Kralj
VOYO logo

Prva trećina pripala je Medveščaku, a jedini pogodak zabio je Mike Glumac (2:14). Odmah na startu druge trećine Spartak je poravnao golom Lukaša Radila (20:19). No, Medvjedi su ponovno poveli u 24. minuti. U razmaku od 19 sekundi dva puta su zatresli mrežu protivnika, a strijelci su bili Toukka Mantyla (23:23) i Jesse Saarinen (23:42). Toukka Mantyla (28:21) potom još jednom pogađa mrežu i zagrebački klub uoči zadnje trećine ima vodstvo 4:1.

Lov na Slovan

U posljednjoj trećini više nije bilo pogodaka i Medveščak je došao do vrijedne pobjede koja ga ostavlja u igri za doigravanje. Medveščak ima 71 bod, te zauzima deveto mjesto u Zapadnoj konferenciji s dva boda manje od osmog Slovana iz Bratislave, koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje. No, Slovan ima i dvije utakmice manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećoj utakmici, 16. siječnja, Medveščak dočekuje Dinamo iz Moskve. To će biti posljednja domaća utakmica Medvjeda u ligaškom dijelu sezone, a potom ih čeka još sedam gostovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo