Medvjedi nakon velike borbe bolji od Graza

U sklopu 8. kola međurunde EBEL lige hokejaši Medveščaka savladali su Graz 99erse 3:2, momčad koja ih je prethodno ove sezone pobjeđivala četiri puta u pet utakmica...

17.2.2013.
20:30
VOYO logo

Medvjedi su nakon prve dvije trećine imali vodstvo 3:0. U prvoj su za zagrebački sastav zabili Nathan Perković i Brandon Buck, a u drugoj Geoff Waugh.

No, u posljednjoj dionici igre je Medveščak dopustio gostima povratak, pa je tako već nakon 35 sekundi igre na 3:1 smanjio Jean-Michel Daoust, a nepunih šest minuta prije kraja Kevin Moderer je golom doveo Graz na samo gol zaostatka. Ipak, do kraja je sastav Martyja Raymonda uspio obraniti svoju prednost i doći do važne pobjede u Domu sportova, te se na taj način iskupiti za dramatičan poraz u Linzu u petak. Podsjećamo, tada je Medveščak vodio 5:3 u 46. minuti, da bi do kraja regularnog dijela susreta primio tri gola i izgubio 6-5. U sljedećem kolu već za dva dana Medveščak gostuje kod Klagenfurta. Medveščak - Graz 3-2 Linz -Vienna Capitals 4-1 Villach - Klagenfurt (u tijeku) Redoslijed: 1. Vienna 14, 2. Linz 13, 3. Medveščak 10, 4. KAC 9 (-1), 5. Graz 8, 6. Villach 6 (-1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo