Pomoćnik izbornika / Hoće li legendarni Francuz pjevati Marseljezu? 'Iako je na belgijskoj klupi bilo bi sasvim normalno'

Image
Foto: AP Images

'Utakmica će biti teška za njega, ali to je dio njegovog trenutnog posla jer je na belgijskoj strani', rekao je De Bruyne o Henryju

10.7.2018.
9:58
AP Images
VOYO logo

Thierry Henry osvojio je s francuskom reprezentacijom naslov svjetskog prvaka 1998. godine, postigavši tada prve golove za nacionalnu selekciju. Dva desetljeća kasnije sučelit će se s - Francuskom u polufinalu Mundijala. Henry je, naime, pomoćnik belgijskog izbornika Roberta Martineza.

Nametnulo se pitanje hoće li veliki francuski napadač pjevati himnu Marseljezu odjeven u belgijske boje uoči početka utakmice. Belgijac Kevin De Bruyne ustvrdio je da bi to bilo sasvim normalno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam hoće li pjevati himnu svoje domovine, no neće se dogoditi ništa loše ako to učiti. To je normalno. Utakmica će biti teška za njega, ali to je dio njegovog trenutnog posla jer je na belgijskoj strani", rekao je De Bruyne.

Jedan od najboljih belgijskih igrača priznao je da je momčad nervozna uoči večerašnjeg polufinala jer je svjesna da može otići do titule prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliku pomoć za večerašnju utakmicu izbornik Martinez imat će u legendarnom napadaču Arsenala i Barcelone Henryju, koji mu otkriva vrijedne informacije o Francuzima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo