Ponovno spektakl / Harley-Davidsoni stižu u Biograd

Image
Foto: Promo fotografija

Primamljiva buka više od 20 tisuća Harley-Davidson motocikala ponovno će odjekivati uz obalu Biograda na Moru, domaćina još jednog godišnjeg H.O.G.Rally-a (Harley-Davidson Owners Group Rally).

25.5.2014.
22:38
Promo fotografija
VOYO logo

Uz motocikle, od 12. do 15. lipnja u Dalmaciju dolazi i 10 tisuća međunarodnih članova H.O.G.-a, a Harley-Davidson i Grad Biograd kao organizatori događaja su uvjereni da će svi sudionici i ove godine tijekom boravka iznimno doprinijeti poslovnom razvoju i turističkoj promociji lokalne zajednice.

Više od 65.000 ljubitelja legendarnog motocikla posjetilo je prve Croatia Harley Days 2011. i sve posjetitelje sada će ponovno čekati prijateljsko druženje, zabava i brojne aktivnosti na četverodnevnom besplatnom moto spektaklu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 “Europski H.O.G. Rally u 2011. bio je jedan od najuspješnijih i najzabavnijih događaja koje smo ikada organizirali. Pozitivni komentari sudionika i članova H.O.G-a bili su iznad svih očekivanja, pa i ne čudi što smo oduševljeni jer se vraćamo u Biograd.” izjavio je Mike Johnstone, direktor marketinga Harley-Davidson EMEA.

Spektakularna parada u subotu, 14. lipnja bit će vrhunac jednog od najvećih motociklističkih događaja u Europi, sa svim okupljenim Harley-Davidson motociklima u zajedničkoj koloni. Iznimno atraktivna izložba prerađenih motocikala u petak, 13. lipnja s nekim od najljepših europskih motocikala zasigurno će zaokupiti pažnju posjetitelja, a svi okupljeni moći će i sami odabrati svog miljenika te glasovati za najbolji motocikl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo fotografija

Organizatori su pripremili i večernji program te će se na dvije pozornice pored plaže i u gradskoj luci izmjenjivati europski i hrvatski bendovi tijekom tri večeri, od 12. do 14. lipnja, uz kafiće i druge cjelodnevne zabavne sadržaje. Također očekuju i veliko zanimanje vozača za probne vožnje na brojnim novim Harley-Davidson modelima koji će stići u Biograd na Moru. I svi ostali zaljubljenici i budući vozači moći će isprobati kakav je to osjećaj sjediti na najboljem motociklu na svijetu, zahvaljujući stručnoj podršci na demonstracijskom programu Jumpstart Experience.

Posjetitelji će moći pogledati i najnovije Harley-Davidson motocikle u izložbenom prostoru, gdje će biti i najnoviji Harley-Davidson Street 750. Svim iskusnim vozačima i članovima kluba na raspolaganju je i H.O.G. Služba za korisnike, Harley-Davidson Financijske usluge i Harley-Davidson Zastupništvo za najam & izlete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz ovlaštene distributere iz Italije, Austrije i Hrvatske, na događaju će biti i drugih prodajnih predstavnika. Harley-Davidson je u Hrvatskoj prisutan od ožujka 2012. kada je otvoreno zastupništvo u Zagrebu i od tada nudi integrirane usluge, od izlagačkog prostora do prodaje novih i rabljenih motocikala te svih popratnih dijelova, pribora i opreme, pa do radionica i demo vožnji. Na događaju u Dalmaciji, hrvatski zastupnik bit će domaćin u tehničkoj zoni i predstaviti motocikle u zoni za distributere.

Lokalni ogranci Harley-Davidson kluba organizirat će i obilaske okolice, a informacije o samostalnim izletima u okruženju Biograda bit će dostupni u šatorima ogranaka. Naime, ako brojni nastupi bendova, kafići i restorani ne zadrže pažnju okupljenih ljubitelja legendarnog motocikla, na raspolaganju su im vožnje u prekrasnoj okolici uz obalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

H.O.G. Rally u Biogradu na Moru je besplatan za sve posjetitelje, a ulaznica je potrebna samo za motocikle.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo