SPREMNI ZA ŽDRIJEB

HAJDUKOV TRENER NE KOMPLICIRA: Dajte nam nekog koga ćemo proći!

Hajduk slavi, uspio je Stromsgodset pobijediti i u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Europske lige. Bilo je 2:0, kao i na Poljudu, a Caktaš i Ohandza zabili su dok su Splićani igrali s igračem manje.

“Isključenje Nižića je malo poremetilo našu koncepciju, ali Jefferson je bio naše rješenje u toj situaciji.  Zadovoljan sam kako je momčad reagirala”, kazao je nakon velike pobjede Hajdukov trener Damir Burić.

Ohanzda junak utakmice

Junak utakmice bio je Kamerunac Franck Ohandza, zabio je drugi i namjestio prvi pogodak.

“Ohandza je jako bitan igrač za nas. Kad vidimo da ima problema, moramo mu dati pauzu, do sada smo to pogodili u Europi. Odigrao je jako dobru utakmicu. nadam se da će ubuduće biti češće na terenu. Inače, za nas je bitna regeneracija, sada razmišljam samo o tome što će mi reći liječnici. Moramo biti pametni u odlukama, jedino što me zabrinjava je s kojim ću kadrom ući u utakmicu s Lokomotivom”, najavio je Burić.

Hajduk nije nositelj

Hajduk sad čeka ždrijeb 4. pretkola Europske lige u kojemu neće biti nositelj. Trener bijelih nije puno mudrovao oko izbora potencijalnog suparnika.

“Koga želim?  Onoga kojeg možemo proći i izboriti Europsku ligu. Što lakšeg suparnika, nevažno iz koje države.  Bili smo pod velikim pritiskom u Drammenu, ali momčad se pokazala pravom. Igrači su se držali dogovora, poštovali su plan do kraja”, kazao je Burić.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr