HAJDUK PRONAŠAO BURIĆEVU ZAMJENU: / 'Da, kontaktirao me novi predsjednik kluba'

Image

Nakon postavljanja novog predsjednika i njegovih savjetnika još uvijek se čeka tko će biti novi sportski direktor Hajduka, a potom i hoće li doći do smjene Damira Burića na klupi.

27.5.2016.
9:08
VOYO logo

Da bi se to moglo dogoditi može se naslutiti po izjavama Nenada Bjelice koji je u razgovoru za 24 sata priznao da ga je Ivan Kos kontaktirao. Također, poručio je da je spreman razgovarati na tu temu.

Image
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

"Razgovarali smo telefonski. Rekao mi je da u petak treba završiti sve oko sportskog direktora te da će s njim odlučiti što će biti s Burićem te da će mi se javiti ako dođe do smjene", rekao je Bjelica, koji je do sada u karijeri trenirao Wolfsberger, bečku Austriju i Speziju. Ono što se predbacuje Kosu, ali i Bjelici je to što ne navijaju za Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam navijan niti za jedan od klubova koje sam vodio. Profesionalac sam i spreman sam raditi tamo gdje me pozovu", rekao je Osječanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao jedan od kandidata za Burićevog nasljednika u medijima se spominje i Baka Slišković, jedan od najvećih igrača tog kluba u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko me još s Poljuda nije kontaktirao pa ne mogu govoriti jesam li zainteresiran za taj posao"; poručio je Slišković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo