POJAČANJA SA SVIH STRANA / Hajduk pronašao 20-godišnjeg 'fantazista'

Image
Foto: Pixsell

Krasimir Balakov je dugo bio u potrazi za igračem plemenitog kova koji bi preuzeo sve konce igre splitske momčad. Izbor je pao na mladog hrvatskog reprezentativca Filipa Ozobića koji kruh zarađuje u ruskom Spartaku.

11.1.2012.
8:07
Pixsell
VOYO logo

Čini se da je Hajduk riješio pitanje razigravača za proljetni dio sezone. Nakon što je produžio ugovor s moskovskim Spartakom do 2014. godine, Filip Ozobić bi se do kraja tjedna trebao pojaviti u Splitu.

Mladi hrvatski reprezentativac stiže na šestomjesečnu posudbu u Poljud, a vjeruje da će u bijelom dresu ponovno oživjeti svoju karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20-godišnji Ozobić je rođen u Bjelovaru gdje je i napravio prve nogometne korake. Kadetski staž je odradio u dresu Dinama, a iz Maksimira se uputio u moskovski Spartak.

Jednu je sezonu na posudbi odradio u Zadru, a tada se, kako kaže, zaljubio u Dalmaciju. Stoga dolazak u Hajduk nije bio neočekivani korak nogometaša o kojem brine priznati FIFA-in agent Marko Naletilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitska je momčad dovela još jedno pojačanje, dosadašnjeg vratara NK Šibenika, Gorana Blaževića, koji je u srijedu odradio prvi trening i na raspolaganju je treneru Balakovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike