ISPADANJE VEĆ U KOLOVOZU / Hajduk bez jeseni u Europi

Image

Nogometaši Hajduka nisu se uspjeli plasirati u 4. kolo Europske lige, u uzvratnom dvoboju 3. pretkola pred 35.000 gledatelja na Poljudu izgubili su od Stoke Cityja sa 0-1, a kako je i prva utakmica prije tjedan dana završila pobjedom Stokea od 1-0 u daljnje natjecanje plasirala se engleska momčad s ukupnih 2-0.

4.8.2011.
21:08
VOYO logo

Hajduk nije izborio plasman u 4. kolo Europske lige nakon što ga je u uzvratnom ogledu pred prepunim poljudskim tribinima svladao engleski prvoligaš Stoke City sa 1:0.

Jedini pogodak u uzvratu bio je autogol Ljube Miličevića u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niti u sedmom ogledu protiv neke engleske momčadi u eurokupovima Hajduk nije izašao kao ukupni pobjednik. Protiv prosječnog engleskog sastava "bijeli" u dvije utakmice nisu uspjeli postići pogodak, štoviše vrlo su rijetko uspijevali i zaprijetiti suparničkom golu.

Najbolju prigodu u prvom poluvremenu imao je Brkljača već u 5. minuti, ali njegov udarac glavom prohujao je pored vratnice. U nastavku su najaktivniji igrači Hajduka bili Anas Sharbini i Marin Tomasov na bokovima, ali njihovi prolasci nisu završavali upotrebljivim centaršutevima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj nadanja u prolaz Hajduka označila je nespretna reakcija Miličevića u prvoj minuti sudačke nadoknade kada je ubačaj Etheringtona skrenuo u vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo