Dosta mu Francuske / Guru za transfere tvrdi: sprema se senzacionalni transfer Zlatana Ibrahimovića

Image
Foto: Federico Gambarini/DPA/PIXSELL

Nerijetko dobro obaviješteni Di Marzio rekao je kako bi Ibra predstojeće ljeto mogao napustiti PSG te se vratiti u klub iz kojeg je došao na Park Prinčeva - u Milan

8.5.2015.
11:46
Federico Gambarini/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Poznati talijanski stručnjak Gianluca Di Marzio na svojoj stranici je objavio vijest o mogućnosti senzacionalnog povratka Zlatana Ibrahimovića na Apeninski poluotok.

Nerijetko dobro obaviješteni Di Marzio rekao je kako bi Ibra predstojeće ljeto mogao napustiti PSG te se vratiti u klub iz kojeg je došao na Park Prinčeva - u Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guru za transfere tvrdi da je dopredsjednik Milana, Adriano Galliani u srijedu razgovarao sa Zlatanovim agentom Minom Raiolom.
Ibrahimović još godinu dana ima važeći ugovor s francuskim klubom, što znači da bi Milan morao platiti odštetu. Šveđanin bi morao pristati i na znatno manju plaću od one koju prima u Parizu.
"Švedski napadač ima još godinu dana ugovora s PSG-om što mu garantira zaradu od 14 milijuna eura. U Milanu bi, u najboljem slučaju, zarađivao 6,5-7 milijuna eura po sezoni uz određene bonuse koji bi bili ugrađeni u trogodišnji ugovor", piše Di Marzio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo