uskoro na otoku / Guardiola priznao: 'Želim osjetiti Premiership i engleske navijače, sad je pravi trenutak'

Image
Foto: AP Images

Već je poznato kako je Bayern nakon Guardiolina odlaska preuzeti talijanski stručnjak Carlo Ancelotti

5.1.2016.
15:36
AP Images
VOYO logo

Španjolski nogometni stručnjak Pep Guardiola potvrdio je kako će na ljeto karijeru nastaviti u Premiershipu, ali nije želio otkriti ime novog kluba. 

"Želim voditi klub u Premiershipu, želim osjetiti atmosferu engleskog nogometa i tamošnje stadione. Imam 44 godine i mislim da je pravi trenutak za to," kazao je Guardiola dodavši: "To je jedini razlog zašto nisam produžio ugovor s Bayernom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije želio otkriti ime novog kluba, a engleski mediji nagađaju kako su u igri čak četiri kluba - Manchester United, Manchester City, Chelsea, ali i Arsenal. U prednosti je City jer klub vode njegovi prijatelji iz Barcelone Ferran Soriano i Txiki Begiristain.
"Još nisam potpisao ugovor. Važem ponude, ali kada se odlučim javnost će na vrijeme saznati," rekao je Guardiola poručivši kako će do konca sezone s maksimalnim angažmanom voditi Bayern.

Guardiola je bavarski sastav preuzeo u lipnju 2013. naslijedivši Juppa Heynckesa. S Bayernom je osvojio dva naslova njemačkog prvaka, njemački Kup, europski Superkup, te klupsko prvenstvo svijeta. Bayern će gotovo sigurno i ove sezone slaviti u Bundesligi, a u igri je i za naslov pobjednika Lige prvaka, te pobjednika njemačkog Kupa.

Već je poznato kako je Bayern nakon Guardiolina odlaska preuzeti talijanski stručnjak Carlo Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo