Eto'o napao bivšeg trenera / 'Guardiola je bio samo dobar igrač, ništa više od toga'

Image
Foto: AP

Ogorčeni Eto'o 'oprao' je svoga bivšeg trenera Guardiolu, za kojega tvrdi da ga je htio potjerati otkad je došao na kormilo.

25.3.2014.
11:13
AP
VOYO logo

U jednom intervjuu Chelseajev napadač Samuel Eto'o kritizirao je svog bivšeg trenera iz Barcelone, Pepa Guardiolu.

"Guardiola je bio dobar igrač, ali ništa više od toga. Želio mi je dati instrukcije kao napadaču, ali on je bio veznjak, a objašnjavao mi je kako bi se napadač trebao kretati. Rekao sam mu: 'Zaista niste normalni'", kazao je Eto'o.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i kako ga je aktualni Bayernov trener želio potjerati već prve sezone kad je došao za kormilo katalonskog kluba.

"Imao je peh što sam zabio tri gola u 20 minuta na ljeto 2008. u prijateljskoj utakmici. Zato me nije mogao nikamo poslati", rekao je napadač Bluesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barca je u prvoj sezoni pod Guardiolom 2008. godine osvojila trostruku krunu, a Eto'o je odigrao ključnu ulogu s 47 golova u 64 odigrane utakmice.

No, kamerunski napadač nije dobio zaslužene pohvale za svoj učinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morao sam ga podsjetiti koliko sam svojim golovima doprinio klubu i da meni ima zahvaliti svoj uspjeh", otkrio je Eto'o.

Na ljeto 2009. je završio u Interu kao zamjena za Zlatana Ibrahimovića, a tvrdi da je u svom periodu u Barceloni desetak puta razgovarao s trenerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak i međusobni stisak ruke s Guardiolom nakon polufinala Lige prvaka 2009/10 između Barce i Intera je bio samo krinka.

"To je bilo samo za kamere. U tunelu me nije pozdravio", istaknuo je Kamerunac, koji zato hvali zakletog Pepeovog neprijatelja Josea Mourinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poznajem puno trenera, ali on je motivator - klasa za sebe", zaključio je Eto'o.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo